Jachthaven Roermond City Marina:
In alle opzichten ideaal

Een jachthaven in een natuurrijke omgeving, vlakbij de stad en voorzien van luxe faciliteiten: Dát is Roermond City Marina. Een jachthaven met internationale uitstraling, waar optimaal genieten en privacy voorop staan en waar u verzekerd bent van een zorgeloos verblijf.

Hoogwaardige voorzieningen

Roermond City Marina biedt u meer dan een 'gewone' jachthaven. Op deze locatie aan de Maas staan luxe, service en privacy centraal. Hier kunt u genieten van uw vrije dagen, zonder u zorgen te hoeven maken over de invulling van randvoorwaarden. Neem de enkelboxen die u kunt huren; ligplaatsen die louter en alleen bestemd zijn voor úw jacht. Of denk aan hulp bij het aanleggen van uw boot. En uiteraard is Roermond City Marina voorzien van de beste voorzieningen, als het gaat om bijvoorbeeld sanitair en elektra.

Roermond City Marina is gelegen in het kleine plaatsje Herten, op slechts enkele kilometers rijden van het stadscentrum van Roermond. Een uitstapje naar deze gezellige en historische stad, met uitgebreide shoppingmogelijkheden zoals het Designer Outlet en het Retail Park, is dus zo gemaakt. Maar ook andere winkels, zoals in de dorpskern van Herten, liggen op een steenworp afstand van de jachthaven en kunt u gemakkelijk te voet of op de fiets bereiken. Kortom: Roermond City Marina is van alle gemakken voorzien en is daarom dé ideale bestemming om heerlijk te genieten op of aan het water.

Camperplaatsen aan de Maas

U wilt camperen aan de oevers van de Maas? Ook dat kan in Roermond City Marina.Wij bieden enkele camperplaatsen aan voor passanten. Onze campeerders kunnen rekenen op diezelfde luxe als onze gasten op het water: Uitstekende voorzieningen, zoals sanitair, water, elektriciteit zijn vanzelfsprekend aanwezig.

En, hoewel u direct aan het water ligt, hoeft u nooit bang te zijn voor natte voeten. Onze camperplekken zijn allemaal hoogwatervrij gemaakt, ook voor de wintermaanden of bij slecht weer. De sanitaire voorzieningen deelt u met de gasten van de jachthaven en zijn zelfs luxueus te noemen.

 

Ligplaatsen

Roermond City Marina heeft 520 ligplaatsen, waaronder ook enkelboxen. Enkelboxen zijn bestemd voor uw boot alleen, zodat u een eigen plek heeft tijdens uw verblijf, die u niet hoeft te delen met andere gasten. Optimale privacy is dus gegarandeerd bij Roermond City Marina.

De ligplaatsen variëren in lengte van 6 tot maar liefst 20 meter en zijn makkelijk bereikbaar. Alle steigers hebben elektriciteits- en watervoorzieningen. Onze crew helpt u uiteraard met het aanleggen van uw boot. Ook voor passanten is Roermond City Marina een prima bestemming: Onze passantensteiger biedt plek aan diegenen die op doorreis zijn.

Faciliteiten & voorzieningen

Roermond City Marina heeft een groot aantal voorzieningen, zoals uitmuntend sanitair, een botenhelling, een winterstalling, een trailerstalling, verlichting, water en elektra op alle steigers en een parkeerplaats met toegangscontrole. Daarnaast zijn er een milieupark en stortplaatsen voor chemische toiletten en oliehoudend afval. Ook zijn er meer dan voldoende was- en droogfaciliteiten.

Optimale privacy met de enkelbox

Bij Roermond City Marina kunt u een zogenaamde enkelbox huren: Een ligplaats voor alleen uw jacht. U heeft uw eigen water- en elketriciteitsvoorziening en hoeft de ligplaats niet te delen met andere gasten. Op die manier kunt u nog beter genieten van uw verblijf in onze jachthaven. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en laat u informeren.

Grotere jachten zijn welkom

Roermond City Marina is uitermate geschikt voor grotere jachten. In deze jachthaven vindt u ligplaatsen voor schepen van 6 meter tot 20 meter lang. En te allen tijde wordt u geholpen door ons personeel bij het aanleggen van uw boot. Ook is de haven makkelijk toegankelijk voor grotere boten. Meer weten over de tarieven en mogelijkheden van Roermond City Marina? Neem dan contact met ons op.

Overzicht faciliteiten

Roermond City Marina

Walstroom

Beveiligde steigers

Parkeren

Havenmeester

Douches

Wastafels

Toiletten

Wasserette

Tankstation*

Milieupark

AED

Winkel*

Wifi

Leenfietsen

Restaurant*

* = in de buurt
 • 520 ligplaatsen in landelijke omgeving en op loopafstand van Herten en Roermond
 • passantensteiger
 • ligplaatsen van 6 tot 20 m
 • makkelijk bereikbare boxen
 • verlichting op de steiger en bij de haveningang
 • water verdeeld over de steigers
 • ligplaatsen met of zonder electra
 • ruime, gratis, en afgesloten parkeerplaatsen
 • dagelijks weerbericht
 • informatie omgeving
 • milieupark
 • AED
 • havenkantoor aan de jachthaven
 • stortplaats oliehoudend afval
 • wifi
 • moderne sanitaire voorzieningen
 • wasserette
 • leenfietsen
 • vrije overnachting bij seizoencontracten zusterhaven Stevensweert
 • havenmeester: Logan Vrancken en Claudia Peters (+31 (0)475 315 888)

Havenmeester

Logan Vrancken en Claudia Peters
Logan Vrancken en Claudia Peters

Heeft u interesse in een ligplaats in Roermond City Marina?

Vul dan het contactformulier in of neem contact op met havenmeester Logan Vrancken of Claudia Peters. Of kom langs op onze locatie voor een persoonlijke kennismaking.

Onze havenmeester staat altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonlijke aandacht en service vinden wij van groot belang. Wij zorgen ervoor dat u zich tijdens uw verblijf alleen maar hoeft te richten op ontspanning en rust.

Ligplaats aanvragen? Klik hier om uw aanvraag te plaatsen.

Contactformulier

Tarieven

Passanten ligplaatsen

€ 16 per nacht tot 8 meter. Vanaf 9 meter € 2 per strekkende meter.

Inclusief gebruik sanitaire, toeristenbelasting, water en elektriciteit (tot 16 Ah beschikbaar).

Havenindeling

Download hieronder de PDF van het havenreglement.

 

In de regio

Roermond City Marina ligt in natuurrijke omgeving, aan de rivier de Maas, in het dorpje Herten. Dit dorpje ligt dichtbij de stad Roermond en de uitvalswegen naar de overige delen van Limburg, Nederland en de Euregio. De omgeving van Roermond City Marina leent zich uitstekend om te wandelen en fietsen, maar zeker ook om een dagje te gaan shoppen in Roermond of cultuur te snuiven in diezelfde stad of in één van de vele historische en pittoreske plaatsjes langs de Maas.

Openingstijden

Jachthaven

De jachthaven is 24/7 toegankelijk voor vaste klanten (indien in het bezit van een sleutel voor de toegangspoort). Het havenkantoor bevindt zich bij de ingang van de haven.

Havenkantoor

Maandag tot en met zaterdag
09:00 - 12:00 en 12:30 -17:00

Zondag
09:00 - 16:00

* 1 november t/m 31 maart aangepaste openingstijden.

Adresgegevens
ROERMOND CITY MARINA

Rosslag 1B
6049 BE Herten

+31 (0)475 315 888

Bekijk ook onze andere jachthaven: